Waarschuwing: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Hierdoor kunt u mogelijk niet alle vragen in deze enquête beantwoorden. Controleer de instellingen van uw browser.

Online leugendetectie omtrent middelengebruik

 

Welkom!
Bedankt voor uw interesse in dit marktonderzoek van ImplicitMeasures.com.

 

Over ons 
ImplicitMeasures.com is een spin-off bedrijf van de Universiteit Gent (België). Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling van online assessment tools waarmee gemeten kan worden wat mensen niet willen of niet kunnen rapporteren. 

 

Nieuwe assessment tool
Samen met het Agentschap Innoveren en Ondernemen van de Vlaamse Overheid investeert ImplicitMeasures.com in de ontwikkeling van een (online) assessment tool waarmee (illegaal) middelengebruik kan worden opgespoord (e.g., doping, heroïne, XTC). Dit marktonderzoek wordt opgezet om een zicht te krijgen op de vereisten waaraan deze assessment tool moet voldoen opdat deze bruikbaar zou zijn voor uw organisatie.

 

Wat u kan verwachten
Deze vragenlijst is beschikbaar in vier talen (Duits, Engels, Frans en Nederlands) en bestaat uit (maximaal) 30 vragen die beantwoord kunnen worden in minder dan 15 minuten. Deelname is geheel anoniem (ook uw IP adres wordt niet geregistreerd), maar het is wel mogelijk om uw contactgegevens op te geven indien u graag bijkomende informatie ontvangt over de producten die door ImplicitMeasures.com worden ontwikkeld. 

 

Contactpersoon
Prof. Dr. Adriaan Spruyt
Adriaan.Spruyt@ImplicitMeasures.com